23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sommerhilsen 2023

Vi håber, at I har haft nogle gode måneder siden vores sidste nyhedsbrev. Vi har på Center for Velfærdsteknologi haft en travl og spændende periode, hvor vi har haft besøg af både nationale og internationale delegationer samt haft mulighed for at præsentere nye velfærdsteknologier i vores showroom.

Men vi er især glade for den stigende strøm af uanmeldte besøg af borgere, som har brug for råd og vejledning eller blot søge inspiration til deres hverdagsudfordringer.

3 nedslag fra første halvår på Centret:

Brandsikker Bolig

Brandsikkerhed? Bliver det ved med at tiltrække opmærksomhed? Ja, os Center for Velfærdsteknologi åbnede udstillingen med alt fra brandhæmmende tøj og sengetøj til mobile sprinkleranlæg i 2018. Interessen er der endnu. Derfor havde vi i januar måned endnu en tema-formiddag om brandsikkerhed.

 

Selvhjulpen i eget hjem

Centret præsenterede flere forskellige velfærdsteknologiske hjælpemidler, der kan give en hjælpende hånd i døgnets 24 timer. Alt lige fra SMART home produkter (belysning, låse, gardiner, støvsuger) til små simple hjælpemidler som påklædningspinde og knappelukkere.

 

Tema-formiddag om exoskeletter

Tema-formiddag om exoskeletter Sidst men ikke mindst fik vi afholdt en af de temaformiddage vi har været mest spændte på i flere år: Hvordan medarbejdere kan bruge exoskeletter i hverdagen. Til formiddagen inviterede vi relevante virksomheder samt et videnskabeligt indslag fra AAU, ind for at vise og fortælle om brugen af exoskeletter i det daglige arbejde. Men hvad er et exoskelet? Exoskeletter er betegnelsen for et skelet, der sidder uden på kroppen. Det er en form for vest, som tages uden på tøjet og kan hjælpe med at reducere nedslidning af muskler

Center For Velfærdsteknologi
Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35433589
P nummer: 1020020241

Kontaktperson

JMG
Jakob Mulbjerg Gravers
Informationsmedarbejder
+45 25202884 jgra-aeh@aalborg.dk

Send til en kollega

0.051