23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gibotech servicerer nu waterjets fra CMS

Gibotech og CMS har udvidet deres samarbejde, og Gibotech er nu ny servicepartner i Danmark for CMS og deres waterjets.

Har du en waterjet fra CMS stående i din produktion, så kan Gibotech nu komme ud til dig, hvis du får brug for service. Gibotech og CMS har nemlig indgået en aftale, der gør Gibotech til servicepartner for waterjets i Danmark – udover alle de andre CNC-maskiner, Gibotech også servicerer.

Se alle waterjets og CNC-maskiner hos Gibotech her.

Gibotech servicerer waterjets over hele landet, og du kan være sikker på at få en hurtig og kompetent service af dygtige teknikere, der har godt kendskab både til waterjets og til maskiner fra CMS generelt.

Service gælder selvfølgelig alle waterjets fra CMS, uanset hvilken forhandler de er købt igennem.

Husk, at Gibotech også er forhandler af waterjets fra CMS. Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om fordelene ved at få en waterjet ind i din produktion.

Er du interesseret i at høre mere om service af waterjets, kan du kontakte Head of Service, Allan Sloth på 2066 3517 eller ash@gibotech.dk. Hvis du vil vide mere om waterjets, så kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

ASH
Allan Sloth Hansen
Servicechef
+45 20663517 ash@gibotech.dk

Send til en kollega

0.047