23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED: TeamEffect overtaget softwareløsningen FlowEffect

I sidste uge satte TeamEffect underskriften på en købsaftale af softwareløsningen FlowEffect, som vi vil sælge i Danmark. Løsningen er oprindeligt udviklet til Botilbud Feddet. Det er en softwareløsning, der hjælper og støtter personalet i at planlægge de daglige opgaver, så fokus altid er målrettet det pædagogiske.

9. juni 2023

Vi hørte rygter om løsningen fra andre bosteder i Nordjylland, der var meget imponerede af den simple løsning, og de unikke resultater som medarbejderne på Feddet har opnået. Derfor tog vi fat i Sus Mesayer, der har stået bag udviklingen af systemet og har indgået en købsaftale. Produktet passer rigtig godt ind i vores portefølje, fordi det både er simpelt og samtidig meget effektivt,” Jonas Hansen, direktør for TeamEffect.

Sus Mesayer, der står bag udviklingen af FlowEffect, er uddannet socialrådgiver og arbejder som socialfaglig leder på det private "Botilbud Feddet". Hun undrede sig over, hvorfor man ikke kunne organisere medarbejdernes dage mere smart, så det blev mere dynamisk, og så man samtidig sikrede, at handleplaner blev efterlevet i forhold til den enkeltes borgers behov. Det blev starten på FlowEffect:

Mange pædagoger bliver i dag stressede, fordi arbejdsopgaverne til sidst bliver uoverskuelige. Det risikerer at gå ud over kvaliteten af den ydelse, man leverer til borgeren. For Bostedet Feddet har indførelsen af FlowEffect muliggjort en større medarbejderinvolvering og et bedre samarbejde i hverdagen. Det giver øget trivsel og for ledelsen betyder FlowEffect, at der på Feddet kan løses flere opgaver, med bedre kvalitet og at vikarforbruget er halveret,” siger Sus Mesayer.

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere om FlowEffect, så kontakt partner i TeamEffect Peter Christensen på pc@teameffect.io. På teameffect.io kan de læse mere om TeamEffect.

Vi lancerer FlowEffect efter sommerferien.

TeamEffect
C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36441232

Kontaktperson

PC
Peter Christensen
pc@teameffect.io

Send til en kollega

0.049