23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En klassiker i nye farver - skaber hygge og glæde

Farstrups Classic 182 armstol har fået nyt liv - den tilbydes nu i en vifte af tidens skønne farver. På billederne ses et udpluk af de nye farver, som allerede står flere steder i plejesektoren hvor tilbagemeldingen er, at den skaber glæde, genkendelighed og en hyggelig stemning.

Udløber
31. december 2023

   
Et klassisk design holder i generationer og her er Classic 182 armstolen, designet af Th. Harlev, ingen undtagelse.
Den holder i mange årtier og pryder stadig mange steder i plejesektoren - og har i nogle tilfælde gjort det, siden dens tilblivelse i 1960´erne.

Det er en stol der egner sig godt til fællesarealer, hvor mange genkender designet, fordi det har eksistereret i mange år, hvilket  vækker minder - og giver en følelse af hjemmelig hygge og genkendelighed, som er tryghedsskabende for beboerne. De nye farver giver stolen et friskt udtryk og det er noget der skaber glæde hos brugerne.

Se Classic 182  stående på Lindehaven plejecenters fællesarealer på det sidste billede eller HER.

Den klassiske stol kan kompineres med Classic 183 gyngestolen, som bestemt også skaber hygge og ro med de gyngende bevægelser.

De matchende hynder på billederne, er betrukket med det bæredygtige tekstil Grain fra Gabriel - et kvalitetstekstil med en blød overflade, som tilbydes i mange skønne farver. Det er bare én blandt et utal af valgmuligheder, når der skal tages stilling til, hvilket betræk der skal på hynderne, som medfølger. Der findes naturligvis også løsninger, som er egnet til de høje hygiejne krav i sundhedssektoren.

 

 Se Classic 182 tremmestolen HER

 Se også Classic 183 gyngestolen HER  

Se hele Farstrups Sortiment HER

For yderligere info om den smukke Classic 182 tremmestol eller andre af Farstrups møbler, kan kontaktoplysninger findes HER

 

Farstrup Furniture A/S
Farstrupvej 21
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37217514
P nummer: 1001753158

Kontaktperson

STC
Sille Thyregod Christensen
Sales- and Marketing Coordinator
stc@farstrup.dk

Send til en kollega

0.047