23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Translyft styrker produktionskapacitet med ny CNC-styret kantbukker

I et strategisk skridt for at forbedre produktionsprocessen og styrke konkurrenceevnen har Translyft, en førende producent af løfteborde og varelifte, erhvervet en topmoderne CNC-styret kantbukker.

Denne investering markerer en vigtig milepæl for Translyft, der har dedikeret sig til at levere løfteborde af høj kvalitet til deres kunder. Den nye CNC-styrede kantbukker er designet med den nyeste teknologi og sikrer præcision, effektivitet og pålidelighed i produktionsprocessen.

Kantbukkeren giver operatørerne mulighed for at bearbejde længere emner, hvilket er afgørende for at sikre, at Translyft kan levere de store projekter, der ofte skal produceres til kunder over hele verden.

"Den høje grad af nøjagtighed, som vores nye CNC-styrede kantbukker sikrer, er et vigtigt skridt for os i vores fortsatte bestræbelser på at levere fremragende produkter til vores kunder," udtaler Jens Egelund, direktør for Translyft. "Vi er overbeviste om, at denne investering vil gøre os bedre rustet til at levere større projekter og forbedre vores evne til at imødekomme vores kunders specifikke behov."

Med denne seneste investering i moderne teknologi styrker Translyft sin position som en førende aktør inden for løfteindustrien og bekræfter deres forpligtelse til at levere pålidelige løsninger til deres kunder.

Se mere om vores projekter til kunder her: https://translyft.com/da/cases/cases/

TRANSLYFT A/S
Aalborgvej 321
9352 Dybvad
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15201304
P nummer: 1000879500

Send til en kollega

0.034