23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Musikhuset Esbjerg: En Ny Løfteløsning, Der Boostede Effektiviteten

Musikhuset Esbjerg stod over for en udfordring. Deres behov for at transportere mad og drikkevarer mellem to niveauer krævede en mere effektiv varelift. Men løsningen skulle også være i overensstemmelse med fødevarestyrelsens strenge krav. Heldigvis trådte Translyft til og leverede en skræddersyet varelift, der revolutionerede deres drift.

Den tidligere varelift, der før havde fungeret til en a la carte-restaurant, var ikke længere tilstrækkelig til det nuværende behov. Musikhuset Esbjerg serverer nu kun mad til større selskaber og store arrangementer før shows, og derfor var der behov for en løsning med større kapacitet til at transportere mad og drikkevarer fra køkkenet på stueetagen op til selskabslokalet på 1. sal.

Løsningen kom i form af en mindre varelift fra Hidral, der blev tilpasset til at rumme de madvogne, som bruges i køkkenet. Den eksisterende skakt blev udvidet og tilpasset, så vareliftens døre kunne passe i væggen.

Musikhuset Esbjerg er henrykte over vareliftens ydeevne, der har gjort både servering og afrydning markant lettere. Med denne innovative løsning har effektiviteten og arbejdsmiljøet fået et stort løft.

Du kan læse mere om denne inspirerende case og se flere billeder ved at besøge vores hjemmeside: https://translyft.com/da/cases/cases/restaurant-loefter-effektiviteten/

TRANSLYFT A/S
Aalborgvej 321
9352 Dybvad
Frederikshavn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15201304
P nummer: 1000879500

Kontaktperson

TH

Send til en kollega

0.047