23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi søger transport og logistik virksomheder som vi kan investere 375.00 DKK i. Er det dig?

Alt er transport og logistik! Ønsker du super hurtig booking af ordrer, at undgå ineffektiv planlægning, god koordinering mellem medarbejdere, og genbrug af data til hurtig fakturering og dokumentation?

Transport og logistikindustrien er afgørende for at opretholde den globale forsyningskæde.
Men som med enhver forretningsmæssig operation står transport- og logistikvirksomheder også over for udfordringer.
Disse udfordringer kan omfatte

 • Ineffektiv planlægning,
 • Manglende koordinering mellem medarbejdere og
 • Manglende overblik
 • System integrationer så som regnskabs mfl. 
 • Manglende grøn fokus

Vi har udviklet en startup løsning som får dig gratis igang på 5 minutter. 
Fuld support igennem de første 100 gratis ordrer. 
Risikofri prøveperiode. 

Efter denne prøveperiode investerer vi minimum 375.000 DKK i din virksomhed efter vores Get leaner, Go Greener program. 

Digitaliseringen har åbnet dørene for innovative løsninger, der kan løse disse udfordringer og bringe effektivitet til transport- og logistikbranchen. Vi fokuserer på fordelene ved at digitalisere transport- og logistikforretningen ved hjælp af Booking, Planlægning, Mobil Medarbejder App og ERP-integration.

 1. Booking:
  Traditionel bookingproces kan være tidskrævende og fejlbehæftet. Ved at digitalisere bookingprocessen kan transport- og logistikvirksomheder automatisere og effektivisere denne vigtige del af deres forretning. Fordelene ved digital booking inkluderer hurtigere og mere nøjagtig behandling af ordrer, muligheden for at tilbyde kunderne realtidsbooking og -sporing, samt muligheden for at reducere risikoen for dobbeltbookinger eller fejl i håndteringen af ordrer.

 2. Planlægning:
  Effektiv planlægning er afgørende for at opretholde en strømlinet transport- og logistikoperation. Med digitale planlægningsværktøjer kan virksomheder automatisere og optimere ruteplanlægningen. Disse værktøjer tager hensyn til variabler som trafik, transportmængder og kundekrav for at sikre en optimal udnyttelse af ressourcerne. Ved at digitalisere planlægningsprocessen kan virksomheder minimere tomkørsel, reducere transportomkostninger og forbedre leveringstiderne.

 3. Mobil Medarbejder App:
  Mobil medarbejderapp eller Chauffør appen er en gamechanger for transport- og logistikvirksomheder. Ved at give medarbejdere adgang til en brugervenlig app på deres mobile enheder kan virksomheder forbedre kommunikationen, koordineringen og sporbarheden. Medarbejderne kan opdatere ordrer i realtid, registrere leveringsstatus, modtage opgaver og kommunikere med hinanden og kunderne. Denne øgede synlighed og effektivitet kan hjælpe med at minimere fejl, forbedre kundeservice og øge produktiviteten.

 4. ERP-integration:
  Integrering af transport- og logistikvirksomhedens systemer med et adminsitrations program (ERP)-system kan have store fordele. Ved at samle alle data i en centraliseret platform kan virksomheden opnå bedre styring og kontrol over deres operationer. En ERP-integration kan automatisere processer som fakturering, lagerstyring og rapportering, hvilket sparer tid og reducerer risikoen for menneskelige fejl. Desuden giver det et mere omfattende og sammenhængende overblik over virksomhedens økonomiske og operationelle præstationer.

Digitaliseringen af transport- og logistikforretningen med Booking, Planlægning, Mobil Medarbejder App og ERP-integration bringer utallige fordele. Fra at forbedre bookingprocessen og optimere planlægningen til at øge medarbejderes effektivitet og styrke kontrol og styring af virksomheden, kan digitaliseringen hjælpe transport- og logistikvirksomheder med at overvinde udfordringer og skabe en mere effektiv og konkurrencedygtig drift. Ved at omfavne disse teknologiske løsninger kan virksomheder positionere sig selv for succes i den moderne transport- og logistikverden.

Vi har udviklet en startup løsning som får dig gratis igang på 5 minutter. 
Fuld support igennem de første 100 gratis ordrer. 
Risikofri prøveperiode. 

Jeg ser frem til at høre fra dig om du er klar til en fremtidssikrende investering allerede idag. 

Solutionweb ApS - |Apps|Tracking|Web Kodning|
Grusbakken 18
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32934471

Kontaktperson

DH

Send til en kollega

0.046