23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vær Inter-Aktiv på Health & Rehab Scandinavia

OmiVísta Mobii er en interaktiv projektor, der kan bruges både til bord og gulv. Brugeren kan interagere med det projekterede billede gennem de 400 aktiviteter med f.eks. fødder, hænder, lygter, fluesmækkere, pensler og hvad man ellers kan finde på.

Afprøv vores interaktive gulv og bord, samt sanseprodukter på messen:

Health & Rehab Scandinavia  d. 23. - 25. maj 2023, stand C1-063

Vores lille ny Budii er nomineret til Årets Nyhed 2023, se og prøv den på NEWS ZONE  

Ideen er f.eks. at skabe fysisk aktivitet ved bordet eller på gulvet, fra at bevæge en hånd henover billedet til at danse en brudevals.

Vi får spændende tilbagemeldinger fra vores kunder på brugen af vores OmiVista Mobii Interaktiv projektor til gulv og bord.

En tilbagemelding drejer sig om en borger, der normalt kræver meget opmærksomhed fra personalet. De fortæller, at han bad om at prøve maskinen hele tiden. Han fik brugt ærteposer og andet til at interagere med aktiviteterne på gulvet, kørt kørestolen hen over, så den interagerede med aktiviteterne og han fik støvsuget bladene væk fra ´Feje Blade aktiviteten´. Han er generelt svær at aktivere, når han er på besøg, da han har behov for at blive aktiveret hele tiden, og tager meget tid og energi fra personalet.  Med Mobii´en, kunne han sagtens få tiden til at gå for sig selv, det eneste, der ellers kan gøre det, er hans iPad.

Flere historier går på, hvordan borgere med demens ´vågner’ og begynder at fortælle om deres oplevelser ud fra det, de oplever gennem aktiviteterne. Et plejehjem har oplevet, hvordan en borger sad og malede en hest i flere timer og begyndte at fortælle om at hun har haft hest. Aktiviteten laver en silhuet af en hest, når man bevæger hånden, en pensel eller andet hen over det, kommer der farver på, så man kan se billedet af hesten.

Det styrkede sociale samspil mellem borgerne er også noget vi ofte hører. Flere kan være med til aktiviteterne både ved bordet og gulvet, det giver grin, sang, snak og fortællinger. Samtidigt er det en god måde at aktivere dem, som normalt ikke er så aktive. De kigger måske med og kan nogle gange ikke lade være med at interagere med sæbebobler, der skal sprænges på bordet med f.eks. en fluesmækker, eller spille på et trommesæt med fødderne på gulvet.

Bestil en demonstration – Hvis I har mulighed for at få besøg udefra, kommer vi gerne og viser Jer hvilke muligheder der er med en Mobii. Kontakt os på 86352211 eller skriv på info@aktivinteraktiv.dk

Se mere på vores hjemmeside aktivinteraktiv.dk eller på facebook.

Vi ses på STAND C1-063

Aktiv Interaktiv ApS
Knebel Bygade 38
8420 Knebel
Syddjurs Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38051113
P nummer: 1021797517

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063