23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dagrofa Foodservice giver dig inspiration til campingsæsonen

Selvom forårsvejret er lidt ustabilt, så er campingsæsonen officielt skudt i gang. Derfor har vi lavet et dedikeret Camping-inspirationskatalog, som er fyldt med gode forslag til hvilke fødevarer, der er særlig efterspørgsel på i ferielandet.

Campingsæsonen er startet. Det betyder, at gæsterne igen myldrer til campingpladser, restauranter og caféer over hele landet. 

Derfor har vi lavet et dedikeret Camping-inspirationskatalog, som er fyldt med gode forslag til hvilke produkter, der er særlig efterspørgsel på i ferielandet.

En af katalogets bagmænd er Karsten Bøttker, der er kok og konceptchef i Dagrofa Foodservice. Baseret på hans valg af fodtøj er der ingen tvivl om, at Karsten er i det helt rigtige campinghumør.  

I kataloget finder du – udover en masse relevante produktforslag – også en række tips og tricks til, hvordan din campingplads eller café kan forbedre forretningen i campingsæsonen. 

Kataloget zoomer særligt ind på brød, mejeri, frugt & grønt, grab’n go, pizza, kød, pålæg convenience og is. 

Dagrofa Foodservice er totalleverandør til bl.a. restauranter, caféer, burgerbarer, pizzarier, kiosker og naturligvis også til campingpladser – vi har over 30.000 varenumre at vælge imellem. 

Som kunde hos Dagrofa Foodservice har du mulighed for at handle online og få leveret varerne direkte på din adresse. Du kan også vælge at selv at handle i en vores 29 Cash&Carry-butikker over hele landet. 

Du kan gratis downloade Camping-kataloget her: https://dgfs.dk/nyheder/saeson-paa-menuen/camping-inspirationskatalog/

Dagrofa Foodservice
Vejleåvej 13
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27626904
P nummer: 1010432762

Send til en kollega

0.063