23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mere end 41.000 måltider doneret til gadens folk

Dagrofa Foodservice donerede i 2022 mere end 16,5 tons overskudsfødevarer til organisationen JunkFood, der laver nærende måltider til nogle af samfundets mest socialt udsatte i København.

I 2021 begyndte Dagrofa Foodservice at samarbejde med JunkFood, som hver dag laver gratis og nærende måltider til gadens folk, som bliver bragt ud til herberger og væresteder i København.

En ny oversigt viser, at Dagrofa Foodservice sidste år donerede mere end 16,5 tons overskudsfødevarer til JunkFood, hvilket svarer til over 41.000 måltider til nogle af samfundets allersvageste.

Måltiderne er fyldt med kød, fisk og grønt, og tilsættes store mængder fløde og smør for at bidrage med så mange kalorier til gadens folk som muligt.

Herudover er maden skånsom for sarte tænder og ødelagte maver, hvilket betyder, at maden er nem at tygge, og uden stærke krydderier.

I Dagrofa Foodservice er vi først og fremmest stolte af, at vi er med til at støtte JunkFoods kamp for et mere værdigt liv på gaden.

Derudover er vi selvfølgelig også glade for, at samarbejdet med JunkFood er med til at forebygge madspild og dermed mindske vores CO2-udledning.

Vores relation til JunkFood bliver hele tiden udviklet, og vi ser frem til fortsætte det gode samarbejde i de kommende år!

Dagrofa Foodservice
Vejleåvej 13
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27626904
P nummer: 1010432762

Send til en kollega

0.047