23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Akustikpuds uden synlige samlinger

Smukke og fleksible løsninger med akustikpuds! fade® Acoustic Plaster System er akustikpuds af høj kvalitet, der absorberer uønsket støj i en række forskellige miljøer.

Eksklusive akustiklofter uden synlige samlinger.

Mulighederne med fade® Acoustic Plaster er uendelige. 

Det fleksible fade® Acoustic Plaster System er et diskret alternativ til traditionelle akustikløsninger, som f.eks. nedhængte lofter.  Med en akustikpudsløsning, der sprøjtes på vægge og lofter, giver de særdeles absorberende egenskaber mulighed for at opnå optimal akustisk kontrol i store lokaler.

fade® Acoustic Plaster System kan monteres på stort set alle overflader, både lofter og vægge, på buede, dobbeltbuede og krydshvælvede lofter. 

Et fleksibelt system, der har vundet designpriser
En akustikløsning uden synlige samlinger, med en NRC (støjdæmpningskoefficient) på hele 1,0, som påføres vægge og lofter. Akustikløsningens yderst absorberende egenskaber giver mulighed for optimal akustisk kontrol i store erhvervslokaler samt fritidslokaler, hoteller og restauranter.

• Hurtig montage
• Let at reparere
• Ultra glat akustikloft uden synlige samlinger

Systemet er meget fleksibelt og kan monteres på forskellige måder. 
Direkte montage - Akustikpanelet monteres direkte på et gips-, beton- eller træunderlag med enten en godkendt lim eller fastgøres mekanisk med specialbeslag.
Direkte på skinnesystem - Akustikpanelet monteres direkte på nedhængte C-profiler monteret c/c 400 mm med specialbeslag.
fade® Acoustic Plaster uden akustikpanel - Akustikpudsen sprøjtes direkte på et grundet gips- eller betonunderlag til en samlet tykkelse på 3 mm.

• Ultra glat finish eller glat finish
• Klasse A absorption
• Tilgængelig i alle farver

MILJØ & LEED-POINTS
Vi tænker meget på miljø og klima, og vi sætter en ære i at fremstille fantastiske og miljøvenlige produkter. Vores akustikpuds er certificeret til Cradle to Cradle v3.1 Sølvniveau og bidrager til LEED-points.

Besøg ecophon.dk for yderligere teknisk information, se referenceprojekter og lær mere om alle
systemets fordele.

Kontakt os for professionel rådgivning på tlf.: 3677 0909 - info@ecophon.dk

Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK67147413
P nummer: 1002245906

Kontaktperson

SC
Susie Christophersen
Marketingskoordinator
+45 42128762 sch@ecophon.dk

Send til en kollega

0.031