23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Emballage med BRCGS certificering

Vi har altid stillet høje krav til kvalitet, og det vil vi blive ved med.

ALBE Emballage A/S er et 100% danskejet firma, som blev grundlagt i 1981 af Peter Albrechtsen med det formål at betjene hele den danske industri med hjælpemidler til lukning og forsegling af kartoner og pallegods. Siden er sortimentet udvidet kraftigt og ALBE Emballage A/S kan i dag kalde sig totalleverandør af industri, fødevareindustri - og transportemballage.

De stigende krav fra detailhandlen og fødevareindustrien de senere år har gjort at vi i 2021 gik i gang med at implementere *BRCGS.

*BRC Storage and Distribution er et kvalitetsledelsessystem, som sikrer en ensartet håndtering af produkter, hygiejne og fødevaresikkerhed. Der er krav til kontinuerligt at gennemgå lovgivning, leverandører, produkter og processer, for hele tiden at udvikle og forbedre kvalitetsledelsessystemet gennem specifikke mål og politikker.

Fødevarekontaktmaterialer (FKM)

Hos ALBE Emballage A/S har vi en meget bred viden indenfor fødevarekontakt emballage. Både når det handler om lovgivning, dokumentation, og at finde den rette leverandør til dit behov. Vi arbejder engageret med kvalitet, fødevaresikkerhed og dokumentation af vores fødevarekontaktmaterialer i hele organisationen.  

I mange år har vi samarbejdet med nogle af Danmarks førende fødevareproducenter, hvor vi fungerer som hovedleverandør af fødevarekontakt emballager samt andre emballagetyper. Vi ved hvilke krav en moderne fødevareproducent stiller, og vi kan tilbyde netop den service eller aftale, din virksomhed har brug for.

Vi er *BRCGS certificerede i standarden *BRC Storage and Distribution,
og er derfor en del af det internationale **GFSI samarbejde.
Vi har faste procedurer for godkendelse af nye leverandører af ***FKM produkter,
og det er vigtigt for os at kontrollere disse via dokumentation og forskellige former for audit.
Vores kendte leverandører bliver løbende evalueret og vurderet ud fra kvalitet, certificering, levering og serviceniveau af vores kvalitetsafdeling.

Vi sætter en stor ære i at kunne tilbyde vores kunder det absolut bedste.
Derfor er det også en selvfølge, at vi lever fuldt op til Fødevarestyrelsens regler
for behandling af emballage egnet til kontakt med fødevarer.

Har I som virksomhed brug for en ny leverandør af ***FKM emballage så kontakt os, og få en uforpligtende snak om jeres behov.

*British Retail Consortium
**Global Food Safety Initiative
***Fødevarekontaktmaterialer (FKM)

Albe Emballage A/S
Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16727709
P nummer: 1001150751

Send til en kollega

0.078