23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GS1 og Tænketanken Mandag Morgen inviterer til debatfest

Det sker, når vi fredag d. 3. februar 2023 kl. 10.00 til 11.00 afholder debat i Fællessalen på Christiansborg, som en del af Verdensmålsugen 2023.

Nogle gange skal store udfordringer klares med små, enkle løsninger. Madspild er en udfordring så stor, at den har fået sit eget delmål blandt FN’s verdensmål. Den står for otte procent af den menneskeskabte CO2-udledning.

Der findes naturligvis ikke en enkel snuptagsløsning på så stor en udfordring. Men der er en lille, enkel løsning, der kan løse en stor del af udfordringerne med madspild. Den enkle løsning er en ny, smart stregkode (i fagtermer kaldet en 2D-stregkode), der kan indeholde meget mere information end den nuværende stregkode, som alle danskere kender fra turen i supermarkedet.

Men kan en lille, firkantet stregkode virkelig bidrage til at løse problemet med madspild? Hvis den kan, hvorfor har vi ikke for længst taget den i brug? Og hvordan kommer vi i gang med det i Danmark

Det er muligt at deltage både fysisk og digitalt. Uanset hvordan du deltager, beder vi dig tilmelde dig de enkelte events. Der sendes link til den digitale deltagelse op til arrangementet. 

Debatten arrangeres af GS1 Denmark. Tilmeld dig her.

GS1 Denmark
Vesterbrogade 149
1620 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10629845
P nummer: 1000109004

Kontaktperson

MA
Malene Andersen
man@gs1.dk

Send til en kollega

0.031