23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Intensivt kursus om AB 18 for ikke-jurister

Læser du AB 18, som Fanden læser Biblen? Formentlig ikke... men skulle du alligevel ha' behov for at få bedre styr på byggeriets mest udbredte aftaledokument, så deltag på Nohrcons basiskursus 'AB 18 for ikke-jurister - intensiv entrepriseret'.

 

På Nohrcons AB18-kursus får du en grundig indføring i de nye AB-regler og et overblik over den grundlæggende entrepriseret fra aftaleindgåelse til ekstraarbejder:

AB 18 FOR IKKE-JURISTER - INTENSIV ENTREPRISERET

Tilmeld 3, betal for 2 - indtil 6 uger før!

Du kan deltage flere steder i landet:

KØBENHAVN:
1. - 2. februar 2023

AARHUS:
8. - 9. marts 2023

ROSKILDE:
7. - 8. juni 2023

 

På kurset guider landets førende eksperter i entrepriseret fra Bech-Bruun Advokatpartnerselskab dig igennem den grundlæggende entrepriseret i et byggeprojekt fra aftaleindgåelse til ekstraarbejder.

Vi garanterer at det ikke bliver nogen ørkenvandring igennem tørre paragraffer, men en inspirerende oase, hvor ligesindede mødes og deler ud af deres viden og samarbejder om masser af konkrete cases, der relaterer indholdet til praksis.

 

5 gode grunde til at deltage kurset:

1. Du får styr på, hvilke grundprincipper og regelsæt, der gælder for de nye entrepriseretlige aftaleforhold.

2. Du får mulighed for at diskutere entrepriseretten med udgangspunkt i de praktiske eksempler, du medbringer fra din hverdag.

3. Du får indsigt i, hvad der gælder i forbindelse med entreprenørprojektering, projektgennemgang, byggeriets kontraktforhold, projektudvikling, forebyggelse af tvister om tid, økonomi og kvalitet, konflikthåndtering, digitale bygningsmodeller, forsinkelser, aflevering, betaling, sikkerhedsstillelse m.m.

4. Du får skærpet opmærksomhed, i forhold til hvor det ofte går galt i praksis – og hvad du kan gøre for at undgå det! Herunder den nye konfliktløsningstrappe.

5. Du får undervisning af erfarne advokater i entrepriseret, som på energisk vis deler ud af deres store viden og overblik.

 

Over 1.000 tilfredse kursister har gennem årene deltaget på Nohrcons basiskursus om de gældende AB-vilkår - er du den næste? Her er hvad nogle af de mange kursister siger efter AB18-kurset:

"Rigtig brugbart indhold og viden, God dialog mellem kursister og underviser. Dybdegående viden hos underviser. Fantastisk formidling."
Jesper Christiansen, EL:CON A/S

"Tak for et godt kursus. Jeg glæder mig til næste modul :-)"
Mogens Linnebjerg Mortensgaard, AFRY

"Nohrcon er altid super professionelle og servicen er altid meget høj. Tusind tak for det."
Natasja Lystrup, Banedanmark

 

PS: Er du efter kurset stadig tørstig efter mere AB-viden, så kan du bygge videre på din viden med Nohrcons CERTIFICERING I ENTREPRISERET for hhv.:

BYGHERRE / RÅDGIVER

ENTREPRENØR / UNDERLEVERANDØR

 

Og du kan varme op med vores gratis online læringsspil:

AB18-SPILLET (se traileren ude til højre)

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri & Udbud:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.047