23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv en bedre leder med 7 gode vaner

En leder skal kunne håndtere konflikter, prioritere opgaver, samarbejde og udvikle sine medarbejdere. Men en leder skal også være en rollemodel, der tager ansvar for sig selv og sit eget liv. Derfor bør alle ledere tage et kursus i De 7 Gode Vaner.

”Det er svært for mange mennesker at finde balancen mellem arbejde, familie og fritid. De 7 Gode Vaner hjælper dig til at finde ind til kernen af, hvad der er vigtigt for dig, hvis du skal lykkes med alle tre dele,” fortæller Rie Dalsgaard, Chefkonsulent i DI.

”Vanerne hjælper dig med proaktivt at vælge, så du bruger din tid og energi på de relationer, aktiviteter og møder, der giver dig det (arbejds)liv, du ønsker – til gavn for dig, dine medarbejdere og de resultater, du gerne vil lykkes med,” fortsætter hun.

De 7 Gode Vaner
De 7 Gode Vaner har gennem de seneste 25-30 år været den mest populære metode til at skabe et stærkt, effektivt og afbalanceret liv. De første tre vaner sætter dig selv i fokus. De næste tre handler om at lykkes sammen med andre. Og den sidste vane er fundamentet for, at du kan udføre de øvrige vaner.

  1.  Vær proaktiv
  2. Begynd med slutningen
  3. Gør det vigtigste først
  4. Tænk vind/vind
  5. Søg først at forstå, dernæst at blive forstået
  6. Skab synergi
  7. Slib saven

Nye kurser og uddannelser
Som medlem af Dansk Industri får du adgang til kurser og uddannelser, der passer lige præcis til den organisation, I er – eller gerne vil være. DI inddrager de mest samfundsaktuelle emner og stiller skarpt på de muligheder og udfordringer, der påvirker danske virksomheder i en foranderlig verden.

 I år har de derfor tilbud inden for grøn omstilling, digitalisering, nye barselsregler og meget mere.

 Dansk Industri udbyder ofte kurser og uddannelser, når behovet opstår. Kurset ”De 7 Gode Vaner – Styrk dit personlige lederskab” er et af DI’s nyeste kurser med opstart i april 2023. Rie Dalsgaard glæder sig allerede:

”Jeg har faciliteret workshops i ”De 7 Gode Vaner” mange gange. Men det er altid en kæmpe fornøjelse at være vidne til den forvandling og de indsigter, som deltagerne oplever – og det glæder jeg mig helt vildt til hver gang,” fortæller hun.

”Den nærmeste leder er stadig den primære årsag til, at medarbejdere vælger at forlade en virksomhed. Derfor er det højaktuelt, at vi som ledere kigger indad og træner nye kompetencer:”

Om kurset

På kurset lærer du, hvordan du lever efter De 7 Gode vaner og dermed bliver mere effektiv, bedre til at samarbejde og finder din personlige balance. Undervisningen veksler mellem oplæg, videoer, instruktion fra facilitator, diskussioner i plenum, gruppearbejde, 2-2 diskussioner og selvrefleksion. Du får en lille opgave eller reminder hver dag i de efterfølgende 7 uger samt en 360 graders profilanalyse, der sikrer, at du fortsat udvikler dig.

Kurset henvender sig til ledere, teamledere og projektledere, der ønsker at opnå øget effektivitet, overblik, arbejdsglæde og mere overskud til de ting, der egentligt betyder noget i livet.

Læs mere og tilmeld dig her: De 7 Gode Vaner™ - styrk dit personlige lederskab

Modtag nyheder om DI's kurser, uddannelser og netværk inden for ledelse direkte i din indbakke

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

SBH
Stephanie Brink Harck
stbh@di.dk

Send til en kollega

0.047