23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt overblik: Teknologier skaber arbejdskraftbesparelser

Danish.Care har netop udgivet et løsningskatalog med 26 velfærdsteknologier, der allerede har positive effekter på arbejdsbyrde, arbejdsmiljø og trivsel i regioner og kommuner - og som har potentiale til at gøre endnu mere gavn. Se det her.

Danish.Care har netop udgivet et løsningskatalog med 26 velfærdsteknologier, der allerede har positive effekter på arbejdsbyrde, arbejdsmiljø og trivsel i regioner og kommuner - og som har potentiale til at gøre endnu mere gavn.

I tråd med den nye regerings ønsker om, at forbedre sundhedssystemet, så har Danish.Care netop udgivet et løsningskatalog der skaber overblik over en række velfærdsteknologier, som kan forbedre trivsel, medvirke til bedre arbejdsmiljø og lette arbejdsbyrden på social- sundheds- og ældreområdet. Formålet med udgivelsen er at synliggøre branchens løsninger, som har potentiale til i endnu højere grad at blive implementeret i kommuner og regioner og dermed medvirke til at imødekomme manglen på sundhedspersonale til en befolkning som rummer et stigende antal ældre og kronisk syge.

Løsningerne i kataloget er allerede i brug i dag, tilgængelige for flere, og de kan gøre en mærkbar forskel med det samme. Nogle løsninger er nyere innovationer mens andre er velafprøvede gennem længere tid og med et mere solidt datagrundlag for effekter og gevinster - men fælles for alle løsninger er, at der fortsat er et potentiale for større udbredelse og bedre realisering af gevinsterne.

Se løsningskataloget på Danish.Cares hjemmeside her

Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693222

Kontaktperson

Ditte Rønne Thygesen
Kommunikationskonsulent
+45 61680487 drt@danish.care

Send til en kollega

0.094