23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Industri er klar med 2 nye kurser

Dansk Industri tilbyder over 300 forskellige kurser, uddannelser, netværk og arrangementer. Og nu kan de tilføje to helt nye kurser til listen.

Medlemmer af Dansk Industri har adgang til kurser og uddannelser, der passer til lige præcis den organisation de er – eller gerne vil være. De inddrager de mest samfundsaktuelle emner og stiller skarpt på de muligheder og udfordringer, der påvirker danske virksomheder i en foranderlig verden.

I år vil du opleve, at der er tilbud inden for grøn omstilling, digitalisering, nye barselsregler og meget mere. Mange af DI’s tilbud tager fat om den moderne arbejdsplads på specifikke kurser, eller som emner på deres større uddannelser.

DI tilbyder ofte ekstra kurser og uddannelser, når behovet opstår, ligesom de har et stort udbud af webinarer og særarrangementer, som du kan finde og tilmelde dig via deres hjemmeside. Og nu har de altså tilføjet to nye kurser til listen; Ledelse uden personaleansvar og De 7 Gode Vaner – Styrk dit personlige lederskab.

Læs mere om begge kurser her:

  •  Ledelse uden personaleansvar

Når du skal løse dine opgaver, er du som leder uden personaleansvar afhængig af andres indsats, input og ansvarsfølelse, men uden at have retten til at sige ”Du skal”. Din opgave er at skabe et godt samarbejde og få folk til at spille sammen, når de løser opgaverne. Det kræver, at du bliver bevidst om din rolle, din kommunikation og din gennemslagskraft.

 På dette nye online kursus bliver du derfor klogere på dig selv, din rolle og din kommunikation med andre.

 Læs mere her: Ledelse uden personaleansvar

 

  • De 7 Gode Vaner – Styrk dit personlige lederskab

De 7 Gode Vaner giver dig styringen over dit liv tilbage. Du får værktøjer, der hjælper dig med at nå dine vigtigste mål og skabe nye effektive vaner og metoder til at styrke samarbejdet og kommunikationen med andre og at udnytte teamets forskellige styrker og dermed skabe bedre og helt nye resultater.

Læs mere her: De 7 Gode Vaner - Styrk dit personalige lederskab

 

Se alle DI's kurser, uddannelser og netværk inden for ledelse her

Modtag nyheder om DI's kurser, uddannelser og netværk direkte i din indbakke

DI - Ledelse og Virksomhedsudvikling
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16077593

Kontaktperson

SBH
Stephanie Brink Harck
stbh@di.dk

Send til en kollega

0.109