23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alux A/S tager grønt ansvar med omlægning til bæredygtig alu

Som producent og leverandør af komplette løsninger inden for mekanisk tyverisikring, solafskærmning og brandsikring vil vi fremover kun importerer og leverer Hydro Reduxa aluminium, som er langt mere bæredygtigt end alternativerne på markedet.

Vi har hos Alux gennemført en stor omlægning af vores sourcing af aluminium, så vi fremover kun leverer det klimavenlige og bæredygtige Hydro Reduxa aluminium fra Hydro.

 Ole Iversen, administrerende direktør i Alux forklare:

’’I Alux har vi et motto, der hedder at "Vi sikrer tryghed og velvære".

 Dette motto efterlever vi både i forhold til vores kunder og vores medarbejdere. 

Vi har alle et ansvar for at medvirke til at gøre vores verden grønnere og dermed "sikre tryghed og velvære" i mere end blot lige vores egen lille andegård.

 Derfor har vi, i Alux, valgt at tage ansvar, blive en del af løsning og omstille vores sourcing af aluminium, til en grønnere råvare og fremstillingsproces.’’

Han tilføjer, at valget om mere bæredygtigt aluminium var en let beslutning:

’’For os er der ingen tvivl om, at når vi har muligheden for at levere et mindre CO2-aftryk, så skal vi selvfølgelig også gøre det. Virksomhederne har ansvar for de ting, man bringer på markedet. Vi vil rigtig gerne tage vores del af ansvaret for at mindske den samlede CO2-udledning i verden.’’

En markant grøn forskel

Miljø og klima er unægteligt højaktuelle temaer både på lands- og verdensplan. Der er en stor opgave foran os på klimaområdet, og derfor er Hydro Reduxa en fremragende løsning for klimavenligt lavemissionsaluminium. 

Den nye råvare er kvalitetsmæssigt 100% på højde andre aluminium produkter i markedet. Forskellen er i fremstillingsprocessen.

Hydro Reduxa er produceret 100% på grøn energi, og CO2-aftrykket er et af de mindste på markedet. CO2-aftrykket er blot 4,0 kg CO2 per kilo produceret aluminium, hvor det til sammenligning er gennemsnitligt 20,0 kg CO2 per kilo aluminium, hvis det er produceret i Kina. Hydro Reduxa er tilmed cirka 50% lavere end gennemsnittet i Europa.

Vi reducerer dermed vores årlige CO2 aftryk med mere en 3000 ton i forhold til andre producenter, der køber deres aluminium i Kina.

I det store billede virker det måske ikke af så meget, men hvis alle gør det, vil der hurtigt ske en afgørende forbedring af vores miljø.

Bæredygtig kvalitet

Hydro Reduxa har været på markedet i fire år. Martin Petersen, Key Account Manager hos Hydro udtaler, at den grønne profil er særlig: 

’’Hydro Reduxa er et skridt på vejen mod en grønnere verden, hvilket er den rigtige retning at gå. Produktet er 100% kvalitetsmæssigt på højde med tilsvarende produkter, men her er der den helt klare fordel, at det simpelthen bare er grønnere end alternativerne.’’

Det er både udledningen af aluminium samt eksporteringsdelen, der gøres bæredygtigt i Hydro Reduxa, hvilket gør det til et fremragende produkt til virksomheder med en sund, grøn profil.

——

ALUX 

Alux er specialister i komplette løsninger til solafskærmning, mekanisk tyverisikring og brandsikring, der er certificeret til de højeste europæiske standarder. Vi leverer og monterer vores løsninger i hele landet.

www.alux.dk

 

 

 

Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15693576
P nummer: 1000961885

Kontaktperson

Bill Torben Jensen
Direktør
+45 87207325 btj@alux.dk

Send til en kollega

0.078