23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brug for ekstra plads til medarbejderne?

Fleksibilitet er nøglen, når man skal bruge flere kvadratmeter. Med midlertidige kontormoduler er det hurtigt, enkelt og økonomisk at komme på plads!

Vores kunder har mere end nogensinde brug for fleksibel plads. Her er en modulløsning smart, fordi vi kan etablere nye kontorer på ganske få uger og sammenbygge modulerne til alle tænkelige størrelser. Enten som flere små rum eller et helt åbent kontorlandskab.
 
Sådan fortæller Torben Færch, direktør i Expandia Moduler A/S, der udlejer midlertidige kontorlokaler i hele Norden.

Gear op – hurtigt! 
 
Vækstvirksomheden Croda Denmark, der producerer vaccineadjuvanser, er en af de virksomheder, som har valgt at udvide med kontormoduler fra Expandia. I alt 1.160 modulskabte kvadratmeter, som blandt andet bruges til kontorer, laboratorier og kantine.
 
– Vi havde brug for en robust og funktionel løsning, da vi skulle geare op til flere medarbejdere. Og det kunne kun gå for langsomt, siger Thomas Bisgaard, der er projektchef hos Croda Denmark.
 
 Det er en stor beslutning at bygge nyt, og derfor har kontormodulerne været en god løsning for os. Særligt i coronaperioden var det fantastisk, at vi kunne få etableret nogle mindre arbejdsstationer, hvor man kunne sidde mere for sig selv. Det er en kæmpe fordel, at man har den fleksibilitet, fortsætter han.
 
LÆS OGSÅPROJEKTKONTORET FRA EXPANDIA – DEN NYE SKURVOGN PÅ BYGGEPLADSEN

Ligesom et rigtigt kontor

Expandia har også opstillet 1.040 kvadratmeter midlertidige moduler for DTU i Kongens Lyngby. Det er sket over flere omgange – senest i april, hvor 288 m2 kontormoduler blev opstillet et grønt område på DTU’s campus, hvor et af universitetets forskerteam holder til i dag.
 
Jeg har selv siddet i det første modulbyggeri, som Expandia satte op herude. Det er helt ligesom at sidde i et rigtigt kontor, og de nye lokaler er magen til, forklarer DTU’s projektleder Ann-Mette Tønnesen.
 
Det hele er gået godt, og vi har været glade for samarbejdet med Expandia, som også har været hurtige til at komme ud, når anlægsafdelingen har haft brug for dem, fortsætter hun.
 
LÆS OGSÅ: MODULBYGGERI PÅ DTU NÅR NYE HØJDER

Få prisen på plads – med et enkelt klik! 
 
Hvad koster det at leje midlertidige kontormoduler fra Expandia? Med Expandias online prisberegner, kan man få svaret på få sekunder. Direkte på din mobil, tablet eller computer.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde antallet af kvadratmeter eller kontorpladser og klikke ”beregn pris”. Så får du et eksempel på planløsning og en estimeret pris med det samme. Du kan også få plantegningen tilsendt på mail, så du dele den med dine kolleger. Og vi sidder altid klar til at hjælpe dig videre, siger Torben Færch.

KLIK HER OG PRØV PRISBEREGNEREN FRA EXPANDIA

 

Expandia Moduler A/S
Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35636153
P nummer: 1019033763

Send til en kollega

0.047