23948sdkhjf
Del siden
Annonce

13 moduler forvandlet til vuggestue – kom med indenfor!

13 moduler. Næsten 400 kvadratmeter. Børnehuset Skovvejen er flyttet ind i friske, lyse og rummelige lokaler fra Expandia.

En ny daginstitution er i fuld gang med at blive bygget i Lejre Kommune. I mellemtiden har børnene fra Børnehuset Skovvejen fået masser af midlertidig plads at boltre sig på – i lokaler, som er specifikt designet til skoler, børnehaver og vuggestuer.

S3000-modulet fra Expandia er en solid konstruktion, hvor der er tænkt høj kvalitet, trivsel, energieffektivitet og sikkerhed ind fra start. Og lokalerne kan nemt indrettes til alt fra lege-, sove- og puslerum til garderobe, depot og køkken.

Læs mere: S3000-MODULET FRA EXPANDIA

Tikkede de rigtige bokse

Der var især tre ting, som Lejre Kommune lagde vægt på i valget af Expandia som leverandør af de i alt 375 kvadratmeter lokaler til Børnehuset Skovvejen. Det fortæller Claus Vastrup, bygherrerådgiver hos Center for Service & Ejendomme i kommunen.

– Der var tre forskellige leverandører i spil, og det var selvfølgelig meget pris og kvalitet, vi kiggede på, siger han og fortsætter:

– Da vi var under et vist tidspres, skulle der eksekveres hurtigt! Det var Expandia helt indforstået med, og vi har været meget tilfredse med deres måde at håndtere opgaven på i forhold til det forberedende arbejde, byggemodning og montagen.

Læs også: BYENS STEINERSKOLE SLAP KREATIVITETEN LØS

”Det er lidt luksus"

Mange forbinder midlertidige moduler – eller pavilloner – med triste og slidte lokaler, der ikke er rare at være i. Men nutidens moduler lever op til samme høje krav som permanent byggeri, når det kommer til blandt andet lyd, lys og luft.

Børnehuset Skovvejen er da også begejstrede for de midlertidige lokaler, som vil danne ramme om vuggestuens medarbejdere og cirka 35 børn i de næste to år.

– Vi er super tilfredse og måske også en lille smule overraskede over, hvor dejlige lokalerne er. Det havde jeg ikke regnet med, da jeg fik at vide, vi skulle flytte ind i nogle pavilloner. Det er over al forventning, siger Janni Skou, souschef og daglig leder i vuggestuen.

– Akustikken er god, og det er nogle dejlige og store rum med et rart naturligt lys fra de mange vinduer. Og så er det fedt, at der er persienner på alle vinduer og døre, så vi ikke skal tænke på, hvordan vi får lukket af, når børnene skal sove. Det er lidt luksus, fortæller hun videre. 

Klik på galleriet til højre og kom med indenfor. 

Læs også: 5 MYTER OM MODULER

Expandia Moduler A/S
Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35636153
P nummer: 1019033763

Send til en kollega

0.063