23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny vs. Genanvendt mikrofiber (og også lidt om bæredygtighed)

Flere og flere af Viledas mopper og klude bliver lavet med genanvendt plast, men hvad har det egentlig af fordele, og kan man mærke forskel på moppen?

Det bliver sat større og større krav til virksomheders bæredygtighed, og vi hos Vileda Professional gør alt hvad vi kan for at efterkomme disse krav, og samtidig sikre vores kunder at den velkendte Vileda kvalitet ikke forsvinder, i takt med at procentdelen af genanvendt plast forøges.
 
Derfor ser du sjældent produkter lavet af 100% genanvendt plast (bortset fra vores r-MicroTuff Swift klud ) , da vi ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Vi har derfor testet hvor meget genanvendt plast vi kan benytte i vores rekvisitter, og du vil som kunde derfor aldrig kunne mærke forskel på vores gamle og nye mopper og klude, når de bliver skiftet ud med grønnere alternativer.
 
Men hvad er fordelen så ved at benytte genanvendt plast/polyester
Der findes rigtig mange fordele ved at benytte genanvendt polyester sammenlignet med almindeligt polyester. Produktionen af genanvendt polyester bruger hele 90 % mindre vand og kun ca. 30% af den energi det eller ville tage at producere nyt polyester.
 
Derudover udleder produktionen af genanvendt polyester hele 75% mindre CO2.
Dette stemmer godt overens med de værdier og mål om bæredygtighed vi har sat os.
Disse mål omhandler dog ikke kun mængden af genanvendt polyester i produkterne, men også vores CO2 udledning når det kommer til transport, og hvordan vi producerer og benytter emballage.
 
Vi er stolte over at fortælle, at vi har skrevet under på organisationen Ellen MacArthur Foundations "New Plastics Economy Global Commitment". Det betyder,
 

  • at vi forpligter os til at gennemgå 100 % af alle produkter globalt og fjerne problematisk og unødvendig emballage inden 2025
  • at vi stræber efter, at 100 % af al emballage skal kunne genanvendes, genbruges eller komposteres inden 2025
  • at vi stræber efter at opnå et indhold af genanvendte materialer på 50 % for al emballage og 25 % for genanvendt indhold i plastemballage
  • at vi vil øge mængden af genanvendt materiale i vores produkter af hård plast fra 46 % på nuværende tidspunkt til 50 % inden 2025
  • at vi vil undersøge mulighederne for at foretage yderligere ændringer fra beholdere til engangsbrug til beholdere, der kan bruges flere gange, inden for lager-/fabrikslogistikken og B2B-transport.

Vil du læse mere om bæredygtighed hos Vileda og Freudenberg, kan du finde meget mere inde på hjemmesiden her 
 
Hvor kan du finde os og vores produkter? 
Har du brug for uddybende produktinformationer og varenumre, så kan du finde alt på vores hjemmeside Vileda Professional, og på vores LinkedIn profil finder du til gengæld en masse gode videoer og seneste nyheder.
Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler, for henvisning til den nærmeste forhandler, ring venligst på tlf 7021 0052. 


Distrikschef Vest - Jylland: Laurits Skjødt Vinkle, tlf: 4086 5086
Distrukschef Øst - Sjælland og Fyn: Kennet Askov Jeppesen, tlf: 2046 8243
 
Vileda Professional - a brand of Freudenberg
Vileda Professional står for nytænkning inden for rengøringsløsninger og -systemer til professionelle brugere inden for forskellige områder, såsom kontorer, skoler og industrier, sundheds- og hospitalsvæsenet samt HoReCa (hotel, restaurant og catering). 
Vileda Professional tilhører Freudenberg Gruppen, et familieejet globalt foretagende med hovedkontor i Tyskland. Produkter, træning og instruktion er tilgængeligt via udvalgte udbydere i Danmark.

Vileda Professional
Tune Parkvej 5
4030 Tune
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15188286
P nummer: 1000876999

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048