23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vores innovative honeycomb design – hvad er det egentlig?

Næsten alle vores nye Swep Next Gen mopper har vores nye, innovative honeycomb mønster, men hvad betyder det egentlig, og hvorfor er det så fantastisk?

I løbet af vinteren 2022/2023 udskiftes flere af vores Swep mopper med de nye Swep Next Gen mopper. Ikke nok med at vi har sørget for at en højere procentdel af mikrofiberen er af genbrugsplast fra de europæiske borgeres plastaffald, og svanemærket alle mopperne, så har vi også introduceret ”honeycomb-designet”. Men hvad gør mønsteret så innovativt?
 
Ekstra fin mikrofiber
Til at starte med er mikrofiberen i vores Swep Next Gen mopper ekstra fin, hvilket giver dig et helt fantastisk resultat og lav friktion. Den fine mikrofiber kombineret med børstefibre sikrer også at I kan fjerne selv de mest genstridige pletter og snavs på alle typer overflader.
 
Kan bruges selv på ujævne gulve
De nye mopper er også ideelle at bruge på ujævne overflader, da teksturen og mønsteret i garnet gør det nemt for moppen at nå ind i alle revner og eventuelle buler i gulvet. Derudover giver mønsteret en optimeret snavs og smudsopsamling, ved hjælp af ”kanalerne” i mønsteret. På denne måde sikrer i jer også en langt mere hygiejnisk rengøring, uden at efterlade snavs og partikler på gulvene.
 
Honeycomb designet giver jer ikke blot den mikrofiberrengøring i kender, men går langt mere i dybden, og fjerner snavs langt mere effektivt.
 
Vi hos Vileda Professionel glæder os utroligt meget til at Swep Next Gen mopperne løbende bliver lanceret, så jeres rengøring bliver mere effektiv.
 
Vil du se oversigten over Next Gen mopperne, og hvad de erstatter, så kan du klikke her 
 
Hvor kan du finde os og vores produkter? 
Har du brug for uddybende produktinformationer og varenumre, så kan du finde alt på vores hjemmeside Vileda Professional, og på vores LinkedIn profil finder du til gengæld en masse gode videoer og seneste nyheder.
Vileda Professionals produktsortiment kan bestilles gennem jeres faste forhandlere af rengøringsartikler eller kontorartikler, for henvisning til den nærmeste forhandler, ring venligst på tlf 7021 0052. 


Distrikschef Vest - Jylland: Laurits Skjødt Vinkle, tlf: 4086 5086
Distrukschef Øst - Sjælland og Fyn: Kennet Askov Jeppesen, tlf: 2046 8243
 
Vileda Professional - a brand of Freudenberg
Vileda Professional står for nytænkning inden for rengøringsløsninger og -systemer til professionelle brugere inden for forskellige områder, såsom kontorer, skoler og industrier, sundheds- og hospitalsvæsenet samt HoReCa (hotel, restaurant og catering). 
Vileda Professional tilhører Freudenberg Gruppen, et familieejet globalt foretagende med hovedkontor i Tyskland. Produkter, træning og instruktion er tilgængeligt via udvalgte udbydere i Danmark. Se mere på vores hjemmeside.

Vileda Professional
Tune Parkvej 5
4030 Tune
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15188286
P nummer: 1000876999

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062