23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vores plan for at udvikle mere bæredygtigt arbejdstøj

Hvordan kan vi bidrage til en grønnere hverdag? Hos ENGEL laver vi nye tiltag for at bidrage til en bedre verden.

Hos ENGEL har vi bæredygtige ambitioner indenfor arbejdstøj, vi prøver altid at tænke en grønnere hverdag ind i vores produkter. Det har vi blandt andet gjort ved vores SAFETY kollektioner. SAFETY LIGHT serien er lavet af 50% regenereret polyester, 10% Virgin polyester og 40% bomuld. Vores normale SAFETY serie er også i transformation til grønnere profil.

Genanvendt polyester er lavet af blandt andet genanvendte plastikflasker og tekstilaffald. Vores genanvendte polyester kan analyseres og spores, så vi sikrer en transparent værdikæde.

I vores kataloger og inde på vores hjemmeside, kan du se hvor mange genanvendte plastikflasker, der bruges til de enkelte produkter. Her kan du under certifikater se et symbol med en plastikflaske. I flasken ser du antallet af genanvendte plastikflasker, der er brugt til produktion af tøjet.

Grønnere tiltag er ikke kun tænkt ind i produkterne, men også i transport og forsendelsesemballagen. Emballagen får en grønnere profil, vi reducerer CO2 påvirkningen af transport ved at undlade brugen af fly og vi har gjort transporten kortere ved at have egne fabrikker i Litauen.

Ønsker du at se nærmere på vores SAFETY LIGHT serie kan du bruge følgende link:  Engel.eu

Kataloger: Engel.katalog.eu

F. Engel
Norgesvej 12
6100 Haderslev
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24260151
P nummer: 1001664709

Send til en kollega

0.047