23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velfærdsteknologi betyder IKKE store investeringer

Velfærdsteknologi til ældreplejen forbindes ofte med store udgifter. Men sådan behøver det ikke at være. Kommunerne kan faktisk sikre ældreplejen ny teknologi med månedlige betalinger – på samme måde som streamingtjenester og mobilabonnementer.

Kommuner får mulighed for at skalere op og ned for udstyr hver måned. Kommunerne kan dermed fx returnere udstyr, som ikke vil blive benyttet i en periode, og dermed få reduceret udgifterne tilsvarende. Opstår behovet for ekstra udstyr, så justeres der blot den anden vej.

Kommunen får større frihed
Alle kommuner har unikke behov. Men unikke behov ændrer sig. Derfor kan der skaleres op og ned efter behov. Det er en fleksibel aftale, der giver frihed. Vi kalder det ”Tunstall Freedom”. Og nej, det er ikke besværligt for kommunen, når der justeres op og ned for udstyr. Bestilling af nyt udstyr – eller returnering – foregår nemt via en app. Bestillingen modtaget direkte hos et Service Delivery Team, der koordinerer alt mellem kommune og Tunstall.

Spar tid på at være opdateret
Bruger du meget tid på at være up-to-date med den nyeste teknologi? Det slipper du for med en Tunstall Freedom aftale. Tunstall vil holde kommunen opdateret mht. nyeste teknologi. Hvis kommunen ønsker at skifte til nye versioner, så skiftes det eksisterende udstyr blot til nyt.

Serviceteknikere kan hjælpe – døgnet rundt
Med Tunstall Freedom kendes alle driftsomkostningerne på løsningen, så uforudsete udgifter undgås. Samtidig er der stor tryghed med et team af dygtige serviceteknikere, som påbegynder fejlretning inden for 3 timer – uanset ugedag og tidspunkt på døgnet!

Det betyder Tunstall Freedom for kommunen

  • Ingen store engangsinvesteringer
  • Ingen uforudsete driftsomkostninger
  • Ingen binding
  • Altid seneste teknologi
  • Fri udskiftning af udstyr til nyt – under aftalen
  • Fagprofessionel service og support
  • Fast månedlig ydelse
  • Døgnservice
  • Integration til de fleste kommunesystemer

Se en kort intro til Tunstall Freedom i filmen, der kan ses her på siden.

Tunstall A/S
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12852681
P nummer: 1000456679

Kontaktperson

FJ
Finn Jensen
Marketingkoordinator
finn.jensen@tunstall.com

Send til en kollega

0.095