23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Inspirerende temadage og mini-messe

I samarbejde med Aalborg-, Brønderslev- og Jammerbugt Kommunes medarbejdere været vært for nogle inspirerende temadage baseret på emner, som er efterspurgt fra samarbejdspartnerne. Mini-messen som tidligere annonceret blev en stor succes!

For nyligt inviterede vi tre virksomheder til at fortælle omkring deres produkter
indenfor sansestimulation. Deres oplæg dannede efterfølgende ramme for en faglig dialog mellem de deltagende terapeuter fra kommunerne.

Vi har netop afholdt en temadag omkring "modtagelse af bariatriske borgere", herunder hvilke hjælpemidler og aftaler, der findes vedrørende de specielle hjælpemidler. Malene Alexandrowiz fra MAKE rehab holdt oplæg omkring sin viden på området og havde taget nogle dragter med, således at deltagerne kunne få lov til at prøve, hvordan det er at være bariatrisk.

Centret oplever stor efterspørgsel på Virtual Reality fra de besøgende. Derfor arrangerede vi en mini-messe, hvor ni forskellige VR-virksomheder fik muligheden for at vise deres løsning frem. Aalborg Kommune, TUCV, Videnscenter for Velfærdsteknologi og
SOSU Nord delte deres erfaringer med brugen af VR i deres praksis.

Det viste sig,at arrangementet var en kæmpe succes, og var det største Centret har været vært for i flere år. Der deltog omkring 100 deltagere på dagen og Centret har efterfølgende lavet samarbejdsaftaler med flere af de virksomheder, der deltog i arrangementet. Så, meget snart kan borgere, medarbejdere, studerende og andre besøgende afprøve forskellige VR- løsninger i Centret.

Center For Velfærdsteknologi
Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35433589
P nummer: 1020020241

Kontaktperson

JMG
Jakob Mulbjerg Gravers
Informationsmedarbejder
+45 25202884 jgra-aeh@aalborg.dk

Send til en kollega

0.047