23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eksklusive akustiklofter uden synlige samlinger

Ecophon kan nu tilbyde det flotte og stilrene akustikpuds fra fade® til vores produktsortiment. Dette førsteklasses akustikpuds af høj kvalitet absorberer uønsket rumklang i store lokaler.

Akustikpuds sprøjtes på vægge og lofter og giver et æstetisk og diskret resultat, helt uden synlige samlinger. De højabsorberende egenskaber gør fade® Acoustic Plaster perfekt til en bred vifte af byggerier – lige fra historiske bygninger til eksklusive boliger, kontorer, butikker og uddannelsesinstitutioner. fade® Acoustic Plaster System kan monteres på stort set alle overflader, både lofter og vægge, på buede, dobbeltbuede og krydshvælvede lofter. På Museum of the Future i Dubai findes et usædvanligt loft udformet med kalligrafiske elementer i form af digte. Skriften er lavet som fordybninger og forsigtigt buet fra væg til væg hen over hele loftfladen.

Det fleksible fade® Acoustic Plaster System er et diskret alternativ til traditionelle akustikløsninger. Mulighederne er uendelige, og akustikpuds giver total designfrihed, hvor kun fantasien sætter grænser. Rent visuelt er det oftest ikke muligt at se, at der er anvendt akustikpuds. Men den akustiske effekt derimod er ikke til at overse!

Systemet er med sin Cradle to Cradle certificering også meget miljøvenligt. fade® er et uorganisk, perlitebaseret materiale, der er meget holdbart og UV-bestandigt. Vores akustikpuds er et såkaldt One-component system som betyder, at det samme materiale anvendes til spartling såvel som til første og andet lag puds. Dette giver et visuelt perfekt resultat.  Hvis nødvendigt, kan vores system også repareres, uden at det kan ses.

En anden fordel er de mange farvemuligheder. Akustikpudsen kan farves i alle RAL/NCS farver, men fås også med en række specialeffekter f.eks. beton, rust, himmel og skyer eller endda som træ-look. I restaurant Le Jules Verne i Eiffeltårnet i Paris er der integreret glimmereffekt, som funkler som stjerner i dæmpet belysning.

Besøg ecophon.dk for yderligere information, referenceprojekter og læs mere om alle systemets fordele.
Kontakt os for professionel rådgivning på tlf.: 3677 0909 - info@ecophon.dk

Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK67147413
P nummer: 1002245906

Kontaktperson

SC
Susie Christophersen
Marketingskoordinator
+45 42128762 sch@ecophon.dk

Send til en kollega

0.047