23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lovgivning følger ikke med den teknologiske udvikling

Teknologiske muligheder kan hjælpe indenfor ældre- og plejeområdet. Nu er der villighed til at se på, om lovgivningen skal justeres, så den tager hensyn til ny teknologi – og dermed hensyn til den enkelte borger.

Dansk Industri arrangerede partilederdebatten, der blev afholdt den 12. oktober, i Aarhus. De deltagende politikere var: Nicolai Wammen, Jakob Ellemann-Jensen, Søren Pape Poulsen, Pia Olsen Dyhr, Inger Støjberg, Sofie Carsten Nielsen, Pernille Vermund og Lars Løkke Rasmussen. 

Tunstall var inviteret til debatten

Anette Stjerne, Sales & Marketing Director hos Tunstall A/S, var inviteret til at komme med indspark fra en privat virksomhed. Hendes budskab til politikerne var, at det private og offentlige kan takle fremtidens udfordring med mangel på personale. Det skal ske via samarbejde og åbne øjne, så vi i fællesskab kan løse fremtidens udfordringer smartere og mere effektivt.

På tværs af politiske skel var der stor interessere i, hvordan virksomheder som Tunstall kan hjælpe med, at der fortsat kan leveres en god pleje af vores ældre borgere – på trods af et stigende antal ældre og et faldende antal medarbejdere.

Tunstall har flere tilbud til det offentlige

Anette Stjerne fortalte om to af Tunstalls tilbud til det offentlige: Det første var Tunstalls døgnbemandede vagtcentral, der kan frigøre meget tid, når der håndteres kald mellem borgere – med et nødkald i hjemmet – og hjemmeplejen. Det andet var om Digitalt Tilsyn, hvor et kamera kan give personalet mulighed for at ”kigge ind til borgeren” – på aftalte tider. Det frigør tid for personalet, mens borgeren slipper for fysiske besøg, der forstyrrer nattesøvnen.

Se et uddrag af partilederdebatten i filmen, der kan ses her på siden.

Tunstall A/S
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12852681
P nummer: 1000456679

Kontaktperson

FJ
Finn Jensen
Marketingkoordinator
finn.jensen@tunstall.com

Send til en kollega

0.047