23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev disse udstillere på Velfærdsteknologi anno 2022

Årets store velfærdsteknologikonference Velfærdsteknologi anno 2022 står for døren, og vi har samlet en lang liste med udstillere, som du kan møde på dagen. Se dem her.

Når CareNet, Teknologisk Institut og Danish.Care den 11. oktober sætter velfærdsteknologi og hjælpemidler på dagsordenen, med den nationale konference Velfærdsteknologi anno 2022, får du mulighed for at møde en række udstillere på dagen. Konferencen afholdes i Odense Congress Center og der er stadig ledige pladser.

Du kan stadig nå at melde dig til Velfærdsteknologi anno 2022 - gør det her

Mød udstillerne på konferencens udstillingsareal
På konferencen præsenterer vi i år et udstillingsareal, der ligger integreret med både plenum- og forplejningsområde. Her byder vi på et væld af velfærdsteknologiske løsninger – lige fra medicinrobotter, genoptræningsværktøjer og vaskeplejeprodukter til døgnrytmelys og robotter. Du kan bl.a. møde IntelligentCARE, som leverer demenssikring, Aquatime som udbyder et intelligent drikkeglas, som løbende monitorerer væskeindtag,  Evondos der tilbyder automatisk medicinadministration og mange flere.

Få overblik over de virksomheder, produkter og eksperter du kan møde på udstillingsarealet på konferencens egen hjemmeside:

Tag mig til den fulde udstillerliste på konferencens hjemmeside

Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693222

Kontaktperson

Ditte Rønne Thygesen
Kommunikationskonsulent
+45 61680487 drt@danish.care

Send til en kollega

0.047