23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SMV:Digital genåbner pulje for digital sikkerhed

Fra den 13. september kan danske SMV’er igen søge om 50.000 kr. til at styrke digital sikkerhed eller ansvarlig dataanvendelse, når SMV:Digital genåbner den populære pulje for digital sikkerhed.

Cyberkriminalitet og cyberspionage udgør en stor trussel for danske virksomheder. Hertil viser en analyse fra Erhvervsstyrelsen, at hver fjerde danske SMV ikke har implementeret de mest essentielle IT-sikkerhedstiltag, som fx opdatering af styresystemer og backup af data. Dette gør dem sårbare over for IT-trusler som fx phishing-angreb eller CEO-fraud.

For at imødekomme dette genåbner SMV:Digital puljen for digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse på 13,4 mio. kr. Med puljen har danske SMV’er mulighed for at få op til 50.000 kr. i støtte til at beskytte virksomheden mod digitale trusler, eller til at anvende data mere ansvarligt.

”Truslen mod danske virksomheder er reel. Det sker alt for ofte, at små og mellemstore danske virksomheder bliver ramt af cyberangreb. Og det er rigtig dyrt – både for virksomheden der er blevet ramt, men også for samfundet omkring. Derfor genåbner vi nu den populære pulje, så vi på den måde kan være med til at hjælpe virksomhederne mod cybertruslerne,” siger erhvervsminister Simon Kollerup.

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Kontaktperson

AT
Alexander Tonnesen
Kommunikation
ato@gts-net.dk

Send til en kollega

0.047