23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dagrofa Foodservice inviterer til Casual Dining

Den 28. september inviterer Dagrofa Foodservice det professionelle MadDanmark til inspirationsmessen Casual Dining i Bella Centret.

Casual Dining, Dagrofa Foodservices’ årlige inspirationsmesse, finder næste gang sted den 28. september i Bella Centret, hvor det professionelle MadDanmark er inviteret med til bords.

I år er titlen på arrangementet ’Sammen om fremtidens tallerken’, og der bliver sat fokus på de store forandringer på både den globale og lokale madscene, som får betydning for, hvor branchen bevæger sig hen.

Over 75 leverandører er på plads som udstillere (bl.a. HKI Ost, Grambogård og Grøn Fokus) , og som noget nyt har vi i år en række spændende talks på programmet om bl.a. dyrevelfærd og grønne proteiner.

Vi er meget stolte af, at vi også kan præsentere to medlemmer af vores nye kokketeam, der løbende deler ud af deres faglige viden på vores Instagram-profil.

Til Casual Dining er det Thilde Gilling Andersen (køkkenchef, chefkok og kulinarisk udvikler') og Nicolas Min Jørgensen (køkkenchef - Tri og Agger Darling), som står klar til at fremvise inspirerende teknikker i køkkenet - og smagsprøver går vi ikke ned på!

Som flødeskum på lagkagen er det Simon Jul, der er årets moderator.

Casual Dining er målrettet repræsentanter fra både store og små professionelle køkkener i Danmark – du sikrer dig din gratis billet her: https://casualdining.dk/

Dagrofa Foodservice
Vejleåvej 13
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27626904
P nummer: 1010432762

Kontaktperson

FJ
Farah Jirjis
Marketingkoordinator
fji@dgfs.dk

Send til en kollega

0.047