23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lidt om genbrugsplast – og hvordan det laves

Vileda udvider nu deres katalog med mange flere produkter af genbrugsplast som et led i kampagnen Clean meets Green. Men faktisk har vi benyttet os af denne type plast i lang tid, også til privatkunderne.

Som vores hovedkoncern Freudenberg så fint har sagt det;
”Plastic is a bit like the black sheep of the family: it’s part of everyday life, but you don’t want to be seen with it”
 
At genbruge plast er en langt mere kompliceret proces, end at genbruge f.eks. glas og papir, hvilket også gør det til en mere bekostelig affære. Men på trods af dette er det vigtigt at vi får normaliseret genbrugen af plast i en større grad, så plasten ikke ender i naturen.
 
Spande af genbrugsplast
 
Viledas kendte spand Ultramax, som du kan købe i supermarkeder og boligmarkeder, er produceret ud fra granulat udarbejdet af genbrugsplast. Men udfordringen lå i at få produceret delene i den velkendte ”Vileda rød”.
Freudenberg satte derfor et hold af specialister til at løse problemet, og efter 2 år med tests og forsøg kunne de endelig fremvise en vrider i den flotte røde farve, produceret af genbrugsplast og lige så holdbar som før! Ultramax spanden er til privatkundesegmentet, men vileda har selvfølgelig også en erhvervsudgave.
 
Ultraspeed mini
Ulstraspeed mini er erhvervsudgaven, som desværre ikke er lavet af genbrugsplast – men mon ikke det kommer? For ligesom til privatkunderne, udvider Vileda deres katalog med flere og flere produkter af genbrugsplast.
 
Clean Meets Green
i sommeren 2021 lancerede Vileda Professional deres kampagne Clean Meets Green, hvor fokus ligger på grønnere rengøring, for virksomhederne og for kloden. Vi tager ansvar for vores aftryk på miljøet og gør derfor hvad vi kan for at mindske forurening og ressourcespild. Læs mere om kampagnen her.
 
Fun fact!
Vileda producerer hvert år Ultramax spanden i lyserød, i forbindelse med ”støt brysterne”.
 
Denne artikel er et uddrag af en artikel skrevet af Freudenberg. Find den originale her.
 
Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 
Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.

Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

Vileda Professional
Tune Parkvej 5
4030 Tune
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15188286
P nummer: 1000876999

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062