23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vileda løfter sløret for grønnere rengøring

Clean Meets Green - Vileda Professional gør de bæredytige indkøb nemmere, med grønnere alternativer

Der sker spændende nye ting hos Vileda Professional, og nu er tiden endelig kommet til at vi kan løfte sløret for hvad vi har strikket sammen til vores kunder.
 
CLEAN MEETS GREEN
Vi går imod grønnere tider, og vi som virksomhed har et ansvar for at hjælpe miljøet, hvor vi kan. Dette har vi hos Vileda gjort i mange år, både ved brug af genbrugsmaterialer og længere holdbarhed på vores produkter. Vi udvider nu de grønne tiltag og har i den forbindelse skabt kampagnen ”Clean Meets Green”, og re-lancerer i den forbindelse nogle af vores kendte produkter, i en nyere grønnere løsning.
 
LOVE IT CLEAN
I denne forbindelse har vi skabt mærkningsordningen ”Love It Clean”. Denne ordning viser vores forbrugere hvilke af deres indkøbte produkter, der er det mest bæredygtige produktvalg.
Dette mærke giver vores kunder mulighed for at følge med i vores ambitioner med hensyn til at reducere affald og vores engagement med hensyn til at styrke genanvendelse og sikkerhed.
 
KVALITETEN ER STADIG I TOP
Vores Love It Clean mærkede produkter er selvfølgelig stadig i den kendte Vileda kvalitet, og den eneste forskel du som forbruger vil kunne mærke er på samvittigheden. Ved at gå efter mærket er du nemlig garanteret grønne, bæredygtige kvalitets produkter, der holder!
 
Læs meget mere om CLEAN MEETS GREEN og LOVE IT CLEAN ordningen inde på Vileda Professional.dk

I Vileda Professional har vi gennem årtier arbejdet med professionel erhvervsrengøring.
I dag har vi et varekatalog med over 400 kvalitetsrekvisitter med alt fra rengøringsvogne, til mopper, klude og spande. Alt sammen udviklet med fokus på størst mulige miljøhensyn og længst mulige holdbarhed, så vi skåner naturen for unødigt ressourceforbrug. 

Book en fremvisning, en opmåling eller rådgivning af Vileda Professional på tlf. 7021 0052, eller kontakt din lokale konsulent.

Fyn og Jylland, Laurits Skjødt Vinkle: 4086 5086
Sjælland og øer, Kenneth Askov Jeppesen: 2046 8243

Vileda Professional
Tune Parkvej 5
4030 Tune
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15188286
P nummer: 1000876999

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078